АВТОМАТИЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЧИТАЧІВ В БІБЛІОТЕЦІ ДНУЗТ - Petrenko, Helen (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в задоволенні інформаційних потреб користувачів стало нормою для бібліотеки ВНЗ. Це пов’язано з тим, що інноваційний розвиток бібліотеки вишу передбачає, в першу чергу, якісно новий рівень обслуговування.