БІБЛІОМЕТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЯК АНАЛІТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ ОПТИМІЗАЦІЇ НАУКОВОЇ РОБОТИ ВНЗ - Savenkova, Liudmyla; Volynets, Valentina (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
БІБЛІОМЕТРИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЯК АНАЛІТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ ОПТИМІЗАЦІЇ НАУКОВОЇ РОБОТИ ВНЗ