БІБЛІОТЕЧНА ІМІДЖЕЛОГІЯ ЯК ПРОФЕСІЙНА ІННОВАЦІЯ - Kostyrko, Tamara M. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
В умовах суспільства, що швидко змінюється та розвивається, його потреб, одним з найважливіших показників формування іміджу організації є ступінь відповідності його місії, мети та задач потребам соціуму.