БІБЛІОТЕЧНІ БЛОГИ ЯК КАНАЛИ МІЖБІБЛІОТЕЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ - Maryina, Helen (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Особливостями блогів як каналів комунікації є простота створення, доступність і прозорість, інтерактивність та можливість налагодження зворотнього зв’язку, неформальність, незалежність, не контрольованість, швидкість поширення, оперативність та регулярність оновлення інформації. Розвиток бібліотечних блогів є шляхом налагодження нових, інноваційних каналів міжбібліотечної комунікації, перспективною формою взаємодії книгозбірень.