БІБЛІОТЕЧНО-ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ СИСТЕМИ ОСВІТИ - Bobakova, Tetiana V. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Головною метою бібліотеки університету завжди була якісна і оперативне інформаційне забезпечення навчального процесу та науково-дослідної діяльності. Але в даний час обсяги інформації давно вийшли за ту межу, коли її можна надійно зберігати і ефективно використовувати традиційними бібліотечними методами.