ВПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РОБОТУ БІБЛІОТЕКИ - Nacharian, Catharine (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Під впливом часу розширюється інформаційна база, змінюється тематика комплектування відповідно до потреб навчального процесу, зростає книжковий фонд, впроваджується автоматизація бібліотечно-бібліографічних процесів.