ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА ЯК РІЗНОВИД ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ БІБЛІОТЕК ВНЗ - Makeeva, Irina Ivanivna (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Бурхливий розвиток комп’ютерної техніки, інформаційних та комунікативних технологій в останні десятиріччя ХХ століття дав потужний поштовх становленню нового етапу розвитку дистанційної освіти та відкрив шляхи для переведення навчального процесу на якісно новий рівень.