ДОСВІД РОБОТИ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ ДНУЗТ В КОРПОРАТИВНИХ ПРОЕКТАХ - Popovych, Inna Anatoliivna (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Науково-технічна бібліотека Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту приймає участь у двох корпоративних проектах. Перший – Регіональна корпоративна бібліотечно-інформаційна система, яка була створена на початку 2008 року. Другий корпоративний проект – співробітництво бібліотек ДНУЗТ і Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.