ІНСТИТУЦІЙНІ РЕПОЗИТАРІЇ, ЯК ПОШТОВХ ДО НОВИХ БІБЛІОМЕТРИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В УКРАЇНІ - Nazarovets, Serhei (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Неповний доступ до світових баз даних і, головне, мізерне наповнення іноземних баз працями українських науковців значно ускладнюють проведення вітчизняних бібліометричних досліджень. Створення в університетах країни електронних баз даних наукових праць працівників цих університетів здатне вивести бібліометричні дослідження в Україні на новий, якісно вищий рівень.