ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ В БІБЛІОТЕЦІ ДонНУЕТ - Balioz, Valentyna (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Запровадження стандартів і рекомендацій Європейської системи вищої освіти вимагають розробки і впровадження її основних інструментів, одним з яких є запровадження трициклової системи: бакалавр, магістр (інтегрований магістр, професійна підготовка), доктор філософії.