ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ МОДЕРНИ БІБЛІОТЕКИ ЮРИДИЧНОГО ВУЗУ - Pasmor, Yulya Viktorivna (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Місце бібліотеки у загальній соціально-комунікаційній системі виходить за межі класичних завдань і функцій та потребує модерну елементів сучасного менеджменту, маркетингових операцій, структурно-функціональної архітектури інформаційно-комунікаційного освітнього середовища