МІЖКУЛЬТУРНА КАМУНІКАЦІЯ В ДИСКУРСІ ПОСТСУЧАСНОСТІ - Vlasova, Tetiana (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Найважливіше завдання, яке ставлять перед собою гуманітарні науки, полягає, як відомо, в тому, щоб «виявити неявне», не просто описати результати культурної діяльності людини в їх безпосередній даності, але розкрити часто неусвідомлювані механізми цієї діяльності, глибинні пружини культури, що призводять її в рух ..