ПРОЦЕС ІННОВАЦІЇ СТВОРЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ БІБЛІОТЕК У ВНЗ РОСІЇ - Shakh, Mykhayl (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Чи не обдурити очікувань користувача, задовольнити його інформаційні потреби, зробити доступною для нього інформацію - в цьому полягає одна з найважливіших соціальних функцій бібліотек. Сьогодні можливості їх реалізації в умовах використання сучасних інформаційних технологій стали дещо іншими.