БАГАТОТЕРМІНАЛЬНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ НА ОСНОВІ БЕЗДИСКОВИЙ ПК - Kosolapov, Anatoliy; Stoliarchuk, Yuriy; Matsiuk, Anton (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
На сьогоднішній день використання термінальних систем знову актуально, знову в дусі часу. Один із шляхів по якому може піти інженер з обслуговування техніки - це використання застарілих машин в якості термінальної техніки.