БІБЛІОТЕКА ВНЗ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ - Kolesnykova, Tetyana O. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Соціальні комунікації представляють собою сукупність процесів та структур, які забезпечують цілеспрямований обмін соціально значущою інформацією та знаннями в просторово-часовому контініумі. Такий обмін відбувається завдяки існуванню комунікаційних каналів, аналіз еволюції яких, починаючи від стадії пракультури і закінчуючи сучасною електронною комунікацією, дозволяє говорити про їх спадкоємність.