БІБЛІОТЕКИ ВНЗ: РЕГІОНАЛЬНІ СТРАТЕГІЇ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ - Kolesnykova, Tatyana O. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Актуальність розвитку інформаційних середовищ ВНЗ була підсилена підписанням Україною Болонської конвенції. Це створило необхідні підстави як для доступу до міжнародної інформації, так і для представництва своїх науково-освітніх здобутків. Але на сьогодення Україна залишається у невеликій групі країн світу, яка, володіючи потужними інформаційними ресурсами, не має жодного інформаційного продукту, який можна б було запропонувати на світовому інформаційному ринку.