ДО ВИЗНАЧЕННЯ ШЛЯХІВ ЕВОЛЮЦІЇ БІБЛІОТЕКИ ЯК СКЛАДОВОЇ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА - Shvydka, Olena B. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
У сучасному суспільстві освіта розглядається як форма інвестицій у загальнолюдський капітал, від якого залежить якість життя не тільки конкретної особи чи країни, а врешті решт всієї світової цивілізації. В умовах постійного оновлення знань та еволюції інформаційно-комунікаційних процесів неперервне навчання стає нагальною необхідністю.