ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА В МДІМВ - Mizin, Viktor (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Проект створення електронного сховища в рамках стратегії комплексної інформатизації нашого вузу буде реалізований до кінця 2010 року на кошти пожертвувань, переданих МДІМВ-Університету Фондом формування цільового капіталу для підтримки соціальних програм.