ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ УНІВЕРСИТЕТУ НОРМАТИВНИМИ ДОКУМЕНТАМИ - Hrosova, Vira Vasilivna (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
У контексті інтеграції до європейського та світового простору головним і пріоритетним завданням для університетів стає забезпечення конкурентоспроможності випускників. Якість навчального та науково-дослідного процесів ВНЗ багато в чому залежить від його інформаційного забезпечення, що обумовлює необхідність вдосконалення інформаційно-бібліографічного обслуговування в бібліотеці вищого навчального закладу