МЕТОДИКА СИСТЕМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ ЯК НАУКОВО МЕТОДИЧНА ОСНОВА УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТОМ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО ПОРТАЛУ «КОНСОРЦІУМ БІБЛІОТЕК УКРЗАЛІЗНИЦІ» - Kosolapov, Anatoliy A. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
У доповіді пропонується в якості основи управління проектом створення WEB-порталу, або WEB-системи, використовувати методику системного проектування, яка розроблена автором і вже успішно застосовувалася для створення складних інформаційних і керуючих систем на мережі залізниць України та Росії.