МІЖНАРОДНА ВЗАЄМОДІЯ БІБЛІОТЕК У СИСТЕМІ НАУКОВИХ КОМУНІКАЦІЙ - Nikolaiev, Dmytro (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Ефективна діяльність бібліотек на міжнародному рівні впливає на розвиток системи наукових комунікацій. Існує потреба у вивченні та обґрунтуванні комунікаційних стратегій міжнародної взаємодії бібліотек в системі наукових комунікацій.