НАУКОВО–ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ (НДДС) ВНЗ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ ЯК ДЖЕРЕЛО ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОТРЕБ - Lebediuk, Olena O. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Процеси європейської інтеграції охоплюють дедалі більше сфер життєдіяльності, включаючи вищу освіту. Україна чітко визначила орієнтир на входження в освітній і науковий простір Європи, здійснюючи модернізацію освітньої діяльності в контексті європейських вимог, наполегливо працюючи над практичним приєднанням до Болонського процесу.