НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВІДДІЛУ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ЛІТЕРАТУРОЮ - Shytykova, Tetiana Mykolaivna (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Бібліотека вузу як складова частина системи соціальних комунікацій покликана сприяти забезпеченню якісного рівня сучасної освіти в підготовці майбутніх фахівців.