ОРГАНІЗАЦІЯ ЕЛЕКТРОННОЇ БІБЛІОТЕКИ ВНТУ - Savchuk, Tatyana S. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
На сучасному етапі інформаційні ресурси нового типу виступають основою успішного впровадження сучасних освітніх технологій у ВНЗ. Тому створення умов для переходу до нового рівня освіти на основі інформаційних технологій є актуальною задачею подальшої їх інформатизації. Головна мета створення Електронної бібліотеки ВНТУ – розробка й упровадження інформаційної системи, в якій документи зберігаються й можуть використовуватись в електронній формі.