ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ІНСТРУКЦІЙ ДО WEB-КАТАЛОГУ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Pekur, Helen V. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Широке поширення нових інформаційних технологій сформувало необхідні передумови для створення електронних бібліотек як засобів накопичення й поширення інформаційних і методичних ресурсів. Завдяки мережевій інфраструктурі, що інтенсивно розвивається, ці ресурси стають потенційно доступними будь-якому користувачу мережі і відчиняють необмежені перспективи для розширення навчальної аудиторії.