РЕАЛІЗАЦІЯ БІБЛІОТЕКОЮ ОСНОВНОГО ПРИНЦИПУ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ: ОРІЄНТАЦІЯ НА КОРИСТУВАЧА - Tkachenko, Tetiana (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Сучасна система менеджменту якості під якістю розуміє управління всіма аспектами діяльності шляхом створення систем, які дозволяють задовольнити всі вимоги споживача і перевершити його очікування. У зв’язку з чим виникає необхідність створення ефективної системи менеджменту якості у ВНЗ. Система менеджменту якості - це сукупність процесів і ресурсів, необхідних для загального управління якістю. З ціллю забезпечення високого рівня інформаційно-бібліотечних послуг наукова бібліотека ДонНУЕТ включилась в процес впровадження системи менеджменту якості.