ТЕХНОТРОННІ ДОКУМЕНТИ ЯК НАПРЯМ РОБОТИ СУЧАСНОЇ БІБЛІОТЕКИ - Prokofieva, Kateryna (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Сучасне суспільство характеризується бурхливим розвитком комунікаційних технологій, створенням нової інформаційної парадигми. Поява глобальних інформаційних мереж змінює традиційні уявлення про зберігання та подальше використання бібліотечних ресурсів. Основні перетворення у цій галузі виражаються в адаптації діяльності бібліотек до змін середовища