МІСІЯ БІБЛІОТЕКИ В КОМУНІКАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ СУЧАСНОСТІ - Ilhanaieva, Valentyna O. (University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings, 2019)
Сучасне суспільство вже неможливо уявити без інформаційних технологій, інтенсивний розвиток яких у 2-й пол. ХХ ст. зумовив формування нової культурної реальності. Інформатизація, що привела до нового стану соціуму, викликана першочерговим розвитком сфери виробництва інформації і знань; створенням технологічних умов переробки, перетворення, генерації нової інформації; умов доступності інформації на будь-якому носії, в будь-який час, у будь-якому місці, стимулюванням упровадження інформаційної техніки і технологій у соціокультурну сферу.